Британските букмейкъри в сряда прогнозират победата на републиканеца на президентските

...
Британските букмейкъри в сряда прогнозират победата на републиканеца на президентските
Коментари Харесай

Британски букмейкъри залагат за победа на Тръмп

Британските букмейкъри в сряда предвиждат успеха на републиканеца на президентските избори в Съединени американски щати, макар обстоятелството, че в началото за любимец в конкуренцията се смята претендентът от Демократическата партия Джоузеф Байдън.
Специалисти от букмейкърската къща Ladbrokes считат, че е най-вероятно Тръмп да бъде избран отново за втори мандат. Вече можете да залагате на този резултат с коефициент 1.4. Ако този сюжет бъде осъществен, играчът ще получи премия от 40% от заложената сума. От Ladbrokes пресмятат с коефициент 2,75 възможностите на да излезе победител.
 Германски министър предизвестява за „ взривоопасна обстановка “ в Съединени американски щати Германски министър предизвестява за „ взривоопасна обстановка “ в Съединени американски щати
Германският министър на защитата Анегрет Крамп-Каренбауер в сряда предизвести, че Съединени американски щати са изправени пред " доста взривоопасна обстановка " и...
Друга огромна английска букмейкърска компания William Hill също счита Тръмп за главен кандидат за победа и е съгласна с прогнозата на Ladbrokes. Експертите й правят оценка триумфа на Байдън с коефициент 2,9.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР