Британски учени от Лондон са се заели да изследват химическото

...
Британски учени от Лондон са се заели да изследват химическото
Коментари Харесай

Великобритания, едно изследване на водните басейни и къде учените откриха кокаин и кетамин

Британски учени от Лондон са се заели да изследват химическото наличие на реките и животните в тях в графство Съфолк, без да чакат, че откритията им ще се трансфорат в интернет сензация.

Изследователите са взели 15 проби от разнообразни сладководни басейни на територията на Съфолк и се е оказало, че всяка от тях съдържа кокаин, а по-голямата част от тях съдържа и кетамин.

Целта е била да се разпознават химикалите във водите, които могат да бъдат рискови за животните, живеещи в тях, като сладководните скариди и змиорки да вземем за пример, само че резултатите надалеч са надминали и най-смелите упования на учените.

Освен кокаина и кетамина, екипът от Лондон е открил цялостен куп други химикали, измежду които са и някои пестициди, които от дълго време са неразрешени на територията на Кралството.

Наличието на наркотични субстанции в шахтите на Лондон е добре прочут факт от много време, само че никой не е очаквал, че сходни вещества могат да се разпространят в сладководните басейни отвън столицата, написа CNN. /lifesstyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР