Британски шампион по бягане казва, че мъж се е опитал

...
Британски шампион по бягане казва, че мъж се е опитал
Коментари Харесай

Рекордна бегачка претърпя ужасен „опит за изнасилване“ по време на тренировъчен лагер в Португалия

Британски първенец по тичане споделя, че мъж се е опитал да я изнасили при „ преднамерено нахлуване “ в чужбина – само че е бил избавен от „ предизвестието за злополука “ върху нея състезателен часовник.

36-годишната Алисън Уокър, която неотдавна се реалокира в Хептънстал, Западен Йорк, от Лондон, си спомни по какъв начин мъжът я бутна на земята и се опита да скъса късите панталони й във вторник.

Уплашеният състезател сподели, че я е набелязал, до момента в който е упражнявала за идно съревнование в Алгарве, Португалия. Тя изясни, че рухването на земята е задействало предизвестието на часовника й Garmin и тя е споделила на мъжа, че устройството й се е обадило на полицията.

Алисън, която държи рекордното соло време за 300-километров маршрут, навестяващ най-високите точки във всичките 32 квартала на Лондон, наименуван Smog Graham Round, пробяга маршрут сред Албуфейра и Виламура. Говорейки за тестването, тя сподели: „ Днес, когато изпълнявах ssssion към фермата за мед, при второто ми повтаряне някакъв човек изтича от х...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР