Британски съд отхвърли възраженията на таблоида Мейл он сънди срещу

...
Британски съд отхвърли възраженията на таблоида Мейл он сънди срещу
Коментари Харесай

Британски таблоид загуби окончателно дело, заведено от Меган Маркъл

Британски съд отхвърли възраженията на таблоида " Мейл он сънди " против предходно решение, че е нарушил персоналното пространство на брачната половинка на принц Хари - херцогинята на Съсекс Меган, като е отпечатал фрагменти от писмо, написано от нея до татко ѝ, оповестиха международните осведомителни организации

Меган съобщи след оповестеното правосъдно решение, че успеха й е за всички, страхували се да пазят нещо, което са считали, че е вярно. Тя добави, че е време вестникарската промишленост да се промени.

Меган изпраща писмото на татко си през август 2018 година, три месеца след сватбата си с принц Хари.

Отхвърлянето на обжалването икономисва нуждата Меган да се яви на развой, на който и татко й, с който са в неприятни връзки, би дал показания.

Адвокат на вестника сподели преди месеци, че Меган е написала писмото със съзнанието, че то може да бъде отпечатано. Тя отхвърли това съмнение. 

На чуване в съда предишния месец обаче юридическият екип на вестника даде изказване от бившето й пресаташе Джейсън Науф, че тя и Хари са обсъждали да сътрудничат на създателите на биография за тях - нещо, което Меган преди отхвърляше.Меган се извини, само че сподели, че не е подвела умишлено съда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР