Британски пътник видя как масивна вълна удари нейния норвежки круизен

...
Британски пътник видя как масивна вълна удари нейния норвежки круизен
Коментари Харесай

Пътешественик от Обединеното кралство видя как масивна вълна удари норвежкия круизен кораб, преди да му бъде наредено да се свие с часове: „То просто избухна“

Британски пасажер видя по какъв начин солидна вълна удари нейния норвежки круизен транспортен съд минути преди на всички 299 пасажери да бъде подредено да се свият в сборните пунктове в продължение на часове, до момента в който лодката се бореше с 11-метрови талази и бурни ветрове.

Catriona MacRae, 43, и татко, Ken, 79, пътуваха през бурно море на MS Maud, когато висока, мощна вълна се стовари върху кораба.

„ Вълната всъщност ни удари в профил и просто избухна над горната част на кораба “, сподели MacRae пред The ​​Post Friday. „ Други пасажери оповестиха, че служителят на реда, който е блъснал незабавния сигнал, е бил изцяло подгизнал.

„ До този миг беше просто огромен океан с огромни талази, както бихте очаквали при всяка стихия. Мисля, че би било заслужено да кажа, че всички се усещаха много уплашени.

На пасажерите беше казано няколко дни преди този момент, че в Северно море се задава „ стихия и че ще се опитаме да се върнем в Обединеното кралство преди нея “.

Корабът, благосъстоятелност на Hurtigruten Expeditions,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР