Британски парламентаристи, които искат да спрат Брексит без сделка, се

...
Британски парламентаристи, които искат да спрат Брексит без сделка, се
Коментари Харесай

Депутати се надяват да спрат твърд Брексит със закон

Британски парламентаристи, които желаят да спрат Брексит без договорка, се надяват да прокарат закон за това единствено за няколко часа, откакто Народното събрание се върне от лятната почивка, съобщи Ройтерс, като цитира уеб страницата "Бъзфийд ". Сайтът се базира на план на парламентарно решение, до което е получил достъп.

Депутатите били разграничени по въпроса дали да прокарат закона още на следващия ден или това да стане в продължение на два дни - на следващия ден и в сряда. Парламентът се връща от лятна почивка на следващия ден.

Бунтуващите се против разновидността Брексит без договорка депутати възнамеряват със закона да принуждават премиера Борис Джонсън да изиска от Европейски Съюз удължение на крайния период за излизане на Англия от съюза, в случай че до избраната дата - 31 октомври, той не е постигнал договорка с Европейски Съюз.

Депутатите от Консервативната партия, които поддържат опита за блокиране на корав Брексит, ще изгубят партийното си посланичество в Народното събрание, в случай че не проявят взаимност с управляващите, оповестиха в това време английските медии.

"Около десетима " парламентаристи консерватори, които се опълчват на Брексит без договорка, желаят да принудят премиера да го забави. Джонсън е разискал обстановката в партията и е заплашил с "наказание тези, които считат да се разпалват ". "Организаторите на партията споделиха на народните представители на Консервативната партия доста просто: в случай че не гласоподават във вторник с държавното управление, ще унищожат преговорната му позиция и ще трансферират контрола над Народното събрание на Джеръми Корбин (лидер на лейбъристите) ", сподели пред Скай Нюз източник от Народното събрание.

Той добави, че всеки закостенял народен представител, който реши да се причисли към опозицията по този въпрос, "ще бъде изключен от партията в Народното събрание, само че ще резервира мястото си (тоест ще стане безпартиен), само че няма да може да взе участие в изборите като претендент от Консервативната партия ".
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР