Британски министър нарече Джулиан Асандж нещастен малък червей, след като

...
Британски министър нарече Джулиан Асандж нещастен малък червей, след като
Коментари Харесай

Британски министър нарече Асандж „нещастен малък червей”

Британски министър назова Джулиан Асандж " трагичен дребен червей ", откакто създателят на " Уикилийкс ", който е блокиран в посолството на Еквадор в Лондон, сложи под въпрос отговора на държавното управление по случая " Скрипал ", оповестява Агенция Франс Прес.

Голямо страдание, че Джулиан Асандж остава в еквадорското посолство, отговори на въпрос пред депутатите в Камарата на общините Алън Дънкан - държавният министър за Европа и Америка в Министерство на външните работи на Англия.

Още по-голямо страдание, откакто предходната вечер той писа в " Туитър " против държавното управление по отношение на офанзивата в Солсбъри, разясни той.

" Време е този трагичен дребен червей да излезе от посолството и да се съобщи на английското правораздаване ", нападна Дънкан.

Асандж е в посолството от 2012 година, откакто английски арбитър реши, че би трябвало да бъде екстрадиран в Швеция по обвинявания в полов тормоз и обезчестяване в скандинавската страна.

Но през предходната година Швеция сне обвиняванията против Асандж.

Вчера той употребява " Туитър ", с цел да сложи под въпрос решението на Англия да упрекна Русия за отравянето на Сергей Скрипал и щерка му в Солсбъри на 4 март. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР