Британски композитор, написал музиката за хитови комедийни предавания като Spitting

...
Британски композитор, написал музиката за хитови комедийни предавания като Spitting
Коментари Харесай

Почина 66-годишният композитор Стив Браун, написал музиката за Spitting Image и Ant & Dec

Британски композитор, написал музиката за хитови комедийни излъчвания като Spitting Image и Dead Ringers, умря на 66 години.

Стив Браун умря от белодробно заболяване, удостовери сътрудникът му. Описван като " еднократен " от актрисата Кейт Робинс, Браун стартира кариерата си, като написа песни за поредицата скечове на BBC Radio 4 In One Ear, преди да продължи да работи дружно с велики комедии като Рори Бремнър, Хари Хил и Лени Хенри.

Освен че написа, той обезпечава доста от изпятите усещания в истинската поредност на Spitting Image в края на 80-те и 90-те години. Той се появи и на екрана, играейки измисления водач на групата Глен Пондър в „ Knowing Me, Knowing You “ на Стив Куган с Алън Патридж и продължи да работи с Куган на две от турнетата му във Англия. Той написа редица песни за шоуто на BBC Two Dead Ringers, появявайки се за малко като Ноел Галахър, до момента в който Джон Кълшоу изобразява Лиъм Галахър. Той също по този начин работи като MD за импресионистите Рони Анкона и Алист...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР