Британски компании разкритикуваха управляващите, че се фокусират във вътрешни битки

...
Британски компании разкритикуваха управляващите, че се фокусират във вътрешни битки
Коментари Харесай

Британският бизнес `ужасен` от хаоса с Брекзит

Британски компании разкритикуваха ръководещите, че се концентрират във вътрешни борби вместо да се приготвят за Брекзит. Няма задоволително време да подготовка при сюжет, в който Англия излиза от Европейски Съюз без подписана договорка, сигнализира бизнесът.
 Тони Блеър: Англия и Европейски Съюз да се готвят за нов референдум за Брекзит  Европейски Съюз: Без нови договаряния за Брекзит
Няколко огромни бизнес групи оповестиха, че " следят с смут " протичащото се в Уестминстър, написа Би Би Си.

В взаимно изказване Британската комерсиална камара, Конфедерацията на индустриалците във Англия, организацията на производителите EEF, Федерацията на дребния бизнес и Института на шефовете пишат: 

" Бизнесът следи с смут по какъв начин политиците се концентрират върху обособени дебати вместо върху на практика стъпки, от които имаме потребност, с цел да продължим напред. "

" Липсата на прогрес в Уестминстър значи, че се повишава вероятността за Брекзит без подписана договорка (с Европейски Съюз - б.р.).

В същото време държавното управление разгласи, че е изпратило писма до 140 000 компании, в които ги приканва да имат подготвеност с план за деяние за " Брекзит без договорка ".

Компаниите, от своя страна, разясниха, че вместо да влагат пари и да покачват продуктивността, към този момент би трябвало да отклоняват капитал за обмисляне на непредвидени изключителни обстановки, а оставащите 100 дни до 29 март не са задоволителни за това.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР