Британски комарджия е заложил 5 милиона долара на победата на

...
Британски комарджия е заложил 5 милиона долара на победата на
Коментари Харесай

Комарджия заложи невероятна сума за изборите в САЩ, ето за кого от двамата кандидати

Британски комарджия е заложил 5 милиона $ на успеха на президента Доналд Тръмп във вторник - залог, за който се счита, че е най-големият политически залог в историята, написа БГНЕС като цитира в. „ Ню Йорк пост “.

Бившият банкер употребява частни
букмейкъри, регистрирани на карибския остров Кюрасао, за залог с коефициент 37/20 - което значи, че може да получи облага от 15 милиона $, оповестиха източници на „ Сън “.

Мистериозният комарджия решително е направил залога, откакто се е съветвал с „ вътрешни лица от лагера на Тръмп “, съгласно обявата.
Макар да е нелегално в Съединени американски щати,
залагането на политика е известно във Англия и доста други страни - а изборите през 2020 година се обрисуват като най-голямото събитие за залагания за всички времена.

Тръмп изненада прогнозите през 2016 година и комарджиите наподобяват запалени за наново показване този път.

През последните четири часа 71% от парите, заложени на изборите в Съединени американски щати през 2020 година, са били заложени за победа на Тръмп, сподели уеб сайтът OddsChecker, а маркетинг ръководителят на уеб страницата Сам Итън назова това „ удивително “.

„ Изборите през 2020 година следват доста сходен модел на
залагане на този, на който бяхме очевидци през 2016 година Колкото повече се приближавахме до деня на изборите, толкоз повече пари идваха за Доналд Тръмп “, сподели Итън.

Букмейкърът Пади Пауър сподели пред „ Сън “, че 93% от
залаганията са били на Тръмп през предходните 24 часа.
Джесика О’Райли от Ladbrokes сподели, че „ даже в единадесетия час участниците не престават да поддържат Тръмп при предлаганите шансове “

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР