Британски изтребител F-35 от флагманския самолетоносач Queen Elizabeth се е

...
Британски изтребител F-35 от флагманския самолетоносач Queen Elizabeth се е
Коментари Харесай

Британски изтребител се разби в Средиземно море

Британски изтребител F-35 от флагманския самолетоносач Queen Elizabeth се е разрушил в Средиземно море по време на обучение, като водачът е съумял да се катапултира, оповестява Sky News, съобщи организация " Фокус ".

Не се счита, че са забъркани враждебни дейности. Разследването евентуално ще се концентрира върху евентуална техническа или човешка неточност. Говорител на Министерството на защитата сподели: „ Британски водач F35 от HMS Queen Elizabeth се катапултира по време на рутинни летателни интервенции в Средиземно море тази заран. Пилотът е върнат наред на кораба и е почнало следствие, тъй че би било несвоевременно да разясняваме повече в този миг “.

Смята се, че самолетът от последващо потомство RAF F35 на стойност 100 милиона паунда е в морето и към момента не е открит. Осем английски самолета F35 са на самолетоносача, дружно с 10 американски самолета F35. Те са B вид на реактивния аероплан на Lockheed Martin, който може да излетява на малко разстояние и да каца на носача. HMS Queen Elizabeth се завръща в Обединеното кралство след повече от седем месеца в морето на първото си пътешестване до Далечния изток и назад.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР