Британски имам допусна в джамията си камери, които заснеха необичайните

...
Британски имам допусна в джамията си камери, които заснеха необичайните
Коментари Харесай

Ислямски екзорсизъм: Шокиращо ВИДЕО как се гони зъл джин от забулена млада жена насред Великобритания

Британски имам позволи в джамията си камери, които снимаха необикновените практики, с които той „ цери “ вярващите. Похватите му включват цитиране на Корана, храчене на светена вода в лицето на „ клиента “, и всичко това против такса от 60 английски лири, оповестява „ Дейли Мейл “. Кадрите демонстрират по какъв начин Аюб Тайеб лекува пристигнала при него вярваща мюсюлманка, покрила лицето си с бурка. Зад гърба си той има хиляди сходни сеанси. За своите „ екзорисистки “ практики той взема по 60 английски лири на клиент.

В съответния случай младата жена желала да се отърве от злите сили, които счита, че са я нападнали след черна магия. 42-годишният имам твърди, че 29-годишната жена е станала жертва на духове, които били влюбени в нея и й причинявали цялостен куп здравословни проблеми. Симптомите включвали повръщане, болки в корема, бодърствуване, главоболие, болки в гърба, загуба наизуст. Жената декларирала, че лекарите не могли да й оказват помощ.



Освен това тя елементарно избухвала и започвала да крещи без причина. Видеото демонстрира по какъв начин тя се поклаща напред обратно до момента в който имамът крещи фрагменти от Корана на микрофон, в опит да изгони джина.

В кулминационната точка на сеанса, когато дамата стартира да се мята неудържимо и да пищи, имамът плюе светена вода в лицето й, с което счита, че е наложил контрола си над злия дух. Жената сграбва дребна дървена масичка и той я дърпа от ръцете й, с цел да не се нарани.

„ Направена й е черна магия и джинът, донесъл проклятието, е влюбен в нея. Но това не е същинска обич, защото любовта на предизвиква болежка, а този джин й е донесъл доста тъга. Информацията за магията ми е дадена от джина до момента в който говорех с него, само че той не сподели от кого е направена магията “, изясни Тайеб, който е с кюрдски генезис, след сеанса в джамията си в Шефийлд. За три години той е правил процедурата към 3000 пъти.

„ Повечето от пациентите ни са от ислямската религия. Но също по този начин сме помагали и на християни, сикхи, хиндуси и атеисти. Не вършим разлика сред религиозни и нерелигиозни “, съобщи той.

Сред проблемите, които той твърди, че лекува, са менструални болки, алкохолизъм, наркозависимост, привързаност към хазарта.


Превод и редакция: БЛИЦ

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР