Британски гражданин, употребил алкохол и наркотици, катастрофира с товарния си

...
Британски гражданин, употребил алкохол и наркотици, катастрофира с товарния си
Коментари Харесай

Пиян и дрогиран британец катастрофира във Великотърновско

Британски жител, използвал алкохол и опиати, катастрофира с товарния си микробус " Фолксваген "  си тази нощ на пътя сред великотърновските села Ресен и Стефан Стамболово, оповестиха от Областната дирекция на МВР във Велико Търново.

32-годишният британец е със статут на дълготрайно пребиваващ в България. Пострадали при случая няма. При инспекция на водача за приложимост на алкохол, апаратът е отчел 1,21 промила. Мъжът е дал кръвна проба за химичен разбор.

Пробата му за наркотични вещества също е позитивна за канабис и кокаин. Задържан е за период до 24 часа по ЗМВР. Започнато е бързо произвеждане.

Петима души са починали и 20 са ранени при 18 тежки произшествия в страната през миналото денонощие, заяви Министерство на вътрешните работи на уеб страницата си. В София са регистрирани 22 леки произшествия и една тежка. Загинали няма, ранен е един човек.

От началото на годината 55 души са починали при произшествия, ранените са 833. Регистрираните пътнотранспортни катастрофи са 655.

Пътните настилки са най-вече сухи, тук-там са вероятни заледявания, обработени и проходими при зимни условия, осведомят от Агенция " Пътна инфраструктура ". Времето над страната е най-вече ясно, слаб вятър духа в съвсем всички области.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР