Британски гражданин е станал жертва на жесток побой от страна

...
Британски гражданин е станал жертва на жесток побой от страна
Коментари Харесай

Фенове на Левски били жестоко тъмнокож британец пред сградата на МВР

Британски жител е станал жертва на нечовечен побой от страна на почитатели на Левски след дербито с ЦСКА-София на 29 септември, стана ясно от известие на Българския хелзинкски комитет, представено от " 24 часа ".

Леон Кофи, който работи като търговски представител в българския офис на интернационална компания, е атакуван пред постройката на Министерство на вътрешните работи, до момента в който се прибирал към дома си дружно с двама свои сътрудници. На ъгъла на улиците " 6 септември " и " Генерал Паренсов " потърпевшият и придружителите му засичат група, чийто отличителни белези демонстрират съпричастност към агитката на Левски.

От тълпата се отделя група от 50 души, които се насочват към Кофи. Първият нападател бил с маска. Той го поваля на земята, след което групата стартира да го постанова с удари по всички елементи на тялото. Докато го ритали, нападателите имитирали маймунски звуци, отправяйки расистко обръщение, очевидно смятайки, че жертвата им е маймуна поради тъмния цвят на кожата. Свидетели на побоя стават придружителите на Кофи и служители на реда.

Британецът изпада в безсъзнание и претърпява интервенция в " Пирогов ", където престоява две седмици в неврохирургията. Столичната полиция работи по случая, само че причинителите не са открити близо месец след случая.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР