Британски фризьор прави безплатни прически на бездомни хора, като по

...
Британски фризьор прави безплатни прически на бездомни хора, като по
Коментари Харесай

Британски фризьор прави безплатни прически на бездомни хора

Британски коафьор прави безвъзмездни прически на бездомни хора , като по този метод ги преобразява изцяло. Джошуа Комбс почнал непринудено благотворителната си самодейност, с която желае да пречупи стандартите на обществото, осведоми ДАРИК.

По негови наблюдения хората единствено заобикалят бездомните. „ Исках да ги насърча да покажат малко повече ангажираност към техните проблеми и добрина. Дори и единствено да им споделят „ здравей “, не да ги пренебрегват и изолират от обществото, което единствено изостря страданията им “, изясни доброволецът.

Джошуа не просто подстригва бездомните, само че той ги кара да се усещат същински добре в ръцете му, като по-късно на техните лица греят усмивки, които радикално ги преобразяват.

Към концепцията му се включила ветеринарната лекарка Джаде Стат, която пък гратис оказва помощ на бездомните кучета – почиства ги, реже им ноктите, дава им медикаменти, в случай че се наложи.
Доброволците описват, че тяхната работа им е помогнала да се срещнат с редица забавни хора, а дните им постоянно са извънредно непредсказуеми.Двамата са безапелационни, че работата им на улицата ги е предиздвикала да осъзнаят какви щастливци са, че имат безвредни и чисти места за живеене.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР