Британски енергиен доставчик се извини на свои клиенти, на които

...
Британски енергиен доставчик се извини на свои клиенти, на които
Коментари Харесай

Чорапен гаф разтърси Острова

Британски енергиен снабдител се извини на свои клиенти, на които е изпратил чорапи в опит да ги насърчи да понижат потреблението на парно, в случай че изпитват усложнения да си заплащат сметките, пердаде БНР.

Това е втората огромна енергийна компания, която признава за маркетингов гаф в миг, когато клиентите изнемогват от повишаването на живота, подбуден от покачването на цените на тока и газта. По-рано през седмицата друга компания сервира дълбоки извинения за препоръки към потребителите ѝ, включващи правене на подскоци и гушкане на домашните си любимци, с цел да се стоплят.

Енергийните сметки към този момент се покачиха, само че същинският скок се чака през април, когато държавното управление ще вдигне тавана за оптималната сметка на потребителите. Това значи че сметката на домакинство със приблизително ползване на ток и газ ще се усили с към 600 паунда годишно. Чорапите са били изпратени клон на енергиен колос, продаващ и промотиращ възобновимо електричество. Чорапите са дошли с обръщение, насърчаващо хората да оставят " по-лек оптечатък с краката си ", като завъртят кранчето на парното и понижат въглеродните излъчвания.

Някои клиенти обаче реагираха яростно, изключително по-възрастните, намирайки акцията за обидна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР