Британски детективи, които издирват изчезналата Madeleine McCann, ще получат допълнително

...
Британски детективи, които издирват изчезналата Madeleine McCann, ще получат допълнително
Коментари Харесай

Детективите на Madeleine McCann предоставиха безвъзмездна помощ от £100 000 за засилване на издирването на изчезналото момиче

Британски детективи, които търсят изчезналата Madeleine McCann, ще получат в допълнение финансиране от £100 000, с цел да подкрепят своето следствие.

Лондонската полиция Metropolitan до момента е получил £13 милиона от държавното управление от 2011 година насам, с цел да търси момичето, което изчезна, когато беше на три години от хотелска стая в Прая да Луз, Португалия. Operation Grange търси улики повече от 10 години.

Кристиан Брюкнер, немски жител, който е основният обвинен по случая, сега е съден за пет закононарушения в Португалия сред 2000 и 2017 година в това число хипотетичното обезчестяване на жена на към 70 години и 14-годишно дете.

Допълнителното финансиране за интервенция Grange пристигна от Министерството на вътрешните работи за идната финансова година. Говори се, че родителите на Мадлин Кейт и Гери приветстваха новината за спомагателните пари. Източник сподели: „ Това е доста приятна вест – Кейт и Гери в никакъв случай не са се отказвали от вяра и няма да го направя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР