Британската звезда Саманта Фокс, която стана известна през 80-те, е

...
Британската звезда Саманта Фокс, която стана известна през 80-те, е
Коментари Харесай

Звездата от 80-те Саманта Фокс беше арестувана след пиянски скандал в самолет

Британската звезда Саманта Фокс, която стана известна през 80-те, е била упрекната от полицията, че е влезнала в спор с различен пасажер на полет на самолетната компания British Airways.

Според отчети 57-годишната Фокс е била задържана поради хипотетично причиняване на вълнения преди политане със аероплан. Смята се, че тя е била в нетрезво положение.

Според The Sun 56-годишната певица и модел е била изгонена от самолета, откакто се твърди, че е влезнала в спор с различен пасажер, което е довело до нейния арест.

Съобщава се, че поп певицата, коятo стана известна през 80-те години, даже е прекарала една нощ в пандиза. Властите разясниха пред изданието, че са арестували жена на към 50 години „ по съмнение, че е била пияна на борда на пътнически аероплан “.

 Саманта Фокс Getty

The Sun оповестява, че самолетът, който е трябвало да лети от лондонското летище Хийтроу до Мюнхен, Германия, с е е обърнал на пистата и се е върнал на изхода поради случая. Твърди се, че пасажерите са слезли от борда на самолета и са прекарали нощта в хотел, преди да съумеят да се качат на отсрочения полет на идващия ден.

Впоследствие Саманта излезе с изказване към медиите и публиката, като изясни, че оказва помощ на следствието и надълбоко съжалява за породеното стеснение.

Преди да покори света с музика и сексапил, Саманта е прочут топлес модел, а в таблоидния вестник The Sun се появява всеки ден от 1983 година до 1986 година

 Саманта Фокс Getty

Поп изпълнителката издава дебютния си албум „ Touch Me “ през 1986 година, в който излиза световният ѝ шлагер „ Touch Me (I Want Your Body) “. Оттогава тя е издала общо шест студийни албума.

Фокс продължава да прави турнета през годините. Тя завърши 2023 година, като се изяви на поредност от концерти в цяла Европа, в това число в Германия, Унгария и Португалия. Саманта посети и София на 24 ноември предходната година с шоуто „ Диско дивас “. От лятото на 2022 година тя живее с половинката си Линда Олсен, с която преди този момент бяха сгодени.
                             

Звездата от 80-те години към този момент разгласи проектите си да пътува с музиката си и през 2024 година В Instagram тя загатна, че почитателите могат да чакат срещи с нея както в Европа, по този начин и в Съединени американски щати.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook , последвайте ни в Instagram , намерете ни в TikTok .
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР