Британската звезда Антъни Джошуа преговаря с австралиеца Демзи МакКийн за

...
Британската звезда Антъни Джошуа преговаря с австралиеца Демзи МакКийн за
Коментари Харесай

Следващият съперник на Джошуа се закани: Имам качествата да го пенсионирам!

Британската звезда Антъни Джошуа договаря с австралиеца Демзи МакКийн за идната си борба. Джошуа загуби на два пъти от Олександър Усик и в този момент ще се опита да се върне към успехите на кръга.

Непобеденият австралиец, макар че е слаган под равнището на Джошуа, се закани, че може да е " индивидът, който ще пенсионира Джошуа ". Австралийският боксьор няма загуба в 22-ата си багра, като 14 от тях е спечелил с нокаут.

" Аз мога да бъда индивидът, който ще пенсионира Джошуа. И имам вяра, че съм кадърен на това. Мисля обаче че в него има още предпочитание за битка. Хората не го почитат задоволително и това което прави за бокса. Джошуа е едно от най-големите имена в бокса в този момент и всеки желае да се изправи против него, в това число и аз. Три загуби? Трябва ли още да продължава, откакто към този момент си е уредил живота? ", показа МакКийн пред SkySports.

" Сигурно още се съмнява в себе си. Но кой не би го правил, в случай че е на върха, под прожекторите и всички тези рецензии. Определено имам уменията да го пенсионирам ", добави австралиецът.

" Единственото ми терзание е, че той няма да желае да се бие против боксьор с противоположен гард като мен. Светът е полудял и тези по този начин наречени първенци не желаят да срещат боксьори като мен. Надявам се, че този път Джошуа ще покаже геройство и ще се бие. Правили сме спаринги с него и той знае, че ще е сложна борба ", показа боксьорът.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР