Британската верига магазини Tesco си спечелиха сериозно недоволство сред част

...
Британската верига магазини Tesco си спечелиха сериозно недоволство сред част
Коментари Харесай

Клиенти бойкотират Tesco, след като коледна реклама показа ваксиниран Дядо Коледа

Британската верига магазини Tesco си завоюваха съществено неодобрение измежду част от потребителите си откакто пуснаха противоречива коледна реклама, оповестява Independent.

В клипа, озаглавен „ Тази Коледа нищо не ни стопира “, са показани веселящи се хора, празнуващи коледния празник. Клипът е с дълготрайност минута и половина и към средата му се появява кореспондент, който оповестява на шокираните фенове, че Дядо Коледа може да бъде подложен под карантина. В идващия миг обаче се появява и положителният дъртак, който демонстрира на камерата своя зелен документ, удостоверяващ, че има сложени две дози ваксина.
Мел Гибсън надебеля, с цел да е Дядо Коледа (ВИДЕО)
Звездата от „ Смело сърце ” Мел Гибсън е напълнял много, което е принудило режисьорите на новия филм, в който той ще се превъ...

Рекламата обаче напълно не бе възприета положително от част от феновете и в Twitter стартира акция #BoycottTesco. „ Кой, по дяволите, си е помислил, че е добра концепция да покаже имунизационен документ в коледна реклама?! ”, написа един от недоволните консуматори.

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР