Британската тенисистка Ема Ръдукану се чувства щастлива от възможността да

...
Британската тенисистка Ема Ръдукану се чувства щастлива от възможността да
Коментари Харесай

Ема Ръдукану: Хари Кейн е пример за подражание

Британската тенисистка Ема Ръдукану се усеща щастлива от опцията да поддържа връзка с капитана на британския народен тим по футбол Хари Кейн. Ръдукану, която тренира с фланелка на Тотнъм предходната година, описа пред осведомителната организация PA за срещите си с капитана на Тотнъм Хари Кейн:

" Хари е страховит образец за подражателство и експерт и мисля, че да мога да приказвам с него е в действителност ужасно. Постигнал е доста, а е толкоз непретенциозен. Уважавам го доста ", сподели Ръдукану.

20-годишната Ръдукану преодоля травма и ще започва в първия кръг на Откритото състезание на Австралия против германката Тамара Корпач в понеделник сутринта.

Британката победи на Откритото състезание на Съединени американски щати, след което обаче мъчно се приспособи към славата, а и чести травми й пречат да поддържа високо равнище. Успехът на Ръдукану в Ню Йорк я издигна до ранга на суперзвезда и тя разкри, че се е чувствала като героинята на Дисни Хана Монтана - тийнейджърка, която води скришен двоен живот като поп звезда.

Ръдукану беше поканена на финала на Световното състезание по футбол в Катар и изгледа онлайн забележителния мач сред Франция и Аржентина.

" Мисля, че оценяваш това, което са способни да създадат в подобен значим мач. Но по-късно имаше и малко злоба: бих желала да играя тенис мач от подобен мащаб с цялата тази поддръжка. Атмосферата беше луда на стадиона. Никога не съм виждала нещо сходно ", сподели още Ръдукану.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР