Британската телевизия Би Би Си пуска вечерно токшоу с водещ

...
Британската телевизия Би Би Си пуска вечерно токшоу с водещ
Коментари Харесай

Би Би Си пуска токшоу с водещ анимиран Владимир Путин

Британската телевизия Би Би Си пуска вечерно токшоу с водещ анимирана версия на съветския президент Владимир Путин. 

Шоуто Tonight With Vladimir Putin ще се предава по Втори канал на малкия екран. Водещият е анимиран тримерен карикатурен облик на Путин, а посетители ще са действителни хора в студиото. Технологията ще разреши на водещия да се разхожда в студиото, да седне зад бюрото и да беседва с гостите.

Първият посетител на шоуто ще е някогашният представител на премиера Тони Блеър Алистър Кембъл. Следващи посетители ще са водещата от Sky News Джун Сарпънг и активистката Дебра Франсис-Уайт.

Телевизията пусна и къс клип, в който показва новото токшоу. На видеото се вижда водещият анимиран Путин пред Бъкингамския замък. 

" Здравейте жители на " Обединеното кралство ". Аз съм Владимир Путин. Знаете ли, когато бях млад офицер от Комитет за Държавна сигурност (на СССР) през 80-те години на предишния век, аз бях единственият човек, който познаваше неразрешените удоволствия на Запада: сините дънки, рокендрола и Тери Уогън. Печелил съм доста огромни победи, само че никоя от тях не ме направи същински благополучен, тъй като до момента най-голямата победа ми се изплъзваше - на номер едно токшоу във Англия. Така че пази се Греъм Нортън (популярен водещ на токшоу на Острова, бел.ред.), пристигам! ", споделя водещият в клипа. 

Britain`s newest chat show host - please welcome Vladimir Putin to @BBCTwo pilot #TonightWithVladimirPutin: https://t.co/DVY8uVOWSM pic.twitter.com/ifgw0s0kWB
— BBC Press Office (@bbcpress) 21 май 2019 г.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР