Британската телевизионна водеща Кейти Курик разказа за своя среща с

...
Британската телевизионна водеща Кейти Курик разказа за своя среща с
Коментари Харесай

Водеща след интервю с принц Хари: Смърдеше на алкохол и цигари

 Британската телевизионна водеща Кейти Курик описа за своя среща с принц Хари. По време на изявлението, извършено в Бразилия през 2012 година, благородникът " смърдял на алкохол и цигари ", написа журналистката в своя автобиографична книга. Курик споделя, че по това време Хари бил в " дивата си фаза ". 

За никого не е загадка, че дребният син на принц Чарлз и лейди Даяна посегна към опиатите. Преди време той призна, че по този начин е опитал да се оправи с тъгата след смъртта на майка си. Хари неотдавна показа в документален филм, че е изпивал големи количества алкохол дневно. Той приказва и за всичките си психологични проблеми, както и за контузията, която загубата на майка му му е нанесла.

" Бях подготвен да пия, да одобрявам опиати, да правя неща, които да ме карат да усещам по-малко. Бавно осъзнах, че пия, с цел да прикрия възприятията си ", споделя принц Хари.

Принц Чарлз изпраща сина си в клиника, когато е едвам на 17 години, откакто го хваща да пуши трева. От Двореца по-късно потвърдиха, че " Хари е опитвал и други опиати, само че не е подвластен ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР