Британската суперзвезда Амир Хан се завръща в света на бокса

...
Британската суперзвезда Амир Хан се завръща в света на бокса
Коментари Харесай

Амир Хан се завръща с боксов спектакъл в Ливърпул на 21 април пряко по DIEMA XTRA

Британската суперзвезда Амир Хан се завръща в света на бокса след близо 2-годишно неявяване. 21 април е датата на Международната боксова галавечер в „ Ехо Арена “ в Ливърпул, когато някогашният международен първенец ще се изправи против канадеца Фил Ло Греко. Интригуващият дуел от полусредна категория ще бъде излъчен от 21.45 ч., директно по DIEMA SPORT 2 и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.

Последната изява на кръга на сребърния олимпийски медалист бе през май 2016 година, когато в борба против първенеца на WBC в междинна категория Канело Алварес, Хан бе нокаутиран още в шестия рунд. Британецът е първенец на WBA в супер-лека категория в интервала 2009 – 2012 година и на IBF през 2011 година, а в този момент не крие упоритостта си още веднъж да завоюва международна купа. Съперник на Хан в битката за успеха ще бъде Фил Ло Греко, който разяснява, че се усеща убеден преди решаващата среща. Роденият в Торонто играч има в актива си 29 победи от 32 дуела, а също и една шампионска купа на WBC в лека категория от 2010 година

Сблъсъкът ще бъде под напрежение, не единствено поради всички погледи, вперени в Хан, в резултат на отсъствието му от света на бокса, само че и заради персоналните нападки сред двамата състезатели, които не престават да се сипят броени дни преди събитието в Ливърпул. Кой ще завоюва играта на нерви и ще грабне успеха, не пропускайте да гледате на 21 април единствено в ефира на DIEMA SPORT 2.

И още интриги от света на бокса – американецът Даниъл Джейкъбс ще се изправи против поляка Мачей Сулецки на 28 април в Бруклин, Ню Йорк. Двубоят, който ще бъде излъчен директно в ранните часове на неделя по DIEMA SPORT 2, ще бъде за шампионската купа на WBA в междинна категория. Последната борба за Джейкъбс, който е притежател на купата в интервала 2014 – 2017 година, и има 33 победи от 35 мача, бе през ноември предходната година, когато господства в продължение на 12 рунда против Луис Ариас.

Кой ще надделее, не пропускайте да наблюдавате директно в ефира на DIEMA XTRA и онлайн на PLAY DIEMA XTRA.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР