Британската пощенска група Royal Mail“ че е претърпяла тежки смущения

...
Британската пощенска група Royal Mail“ че е претърпяла тежки смущения
Коментари Харесай

Британската пощенска група Royal Mail е засегната от киберинцидент

Британската пощенска група „ Royal Mail “ че е претърпяла " тежки разстройства " в интернационалните си услуги за доставка на писма и пратки в резултат на " киберинцидент ", съобщи Агенция Франс Прес, цитирайки групата.

" Временно не сме в положение да изпращаме експортни колета, в това число писма и пратки до дестинации в чужбина ", се споделя в изказване на компанията. Не се прецизира естеството на киберинцидента.

„ Royal Mail “ съобщи, че е помолила клиентите си да спрат да изпращат интернационалните колета, до момента в който казусът не бъде позволен, и предизвести, че към този момент изпратените колета " могат да бъдат забавени или нарушени ".

" Бихме желали откровено да се простим на засегнатите клиенти за всички разстройства, които този случай може да аргументи ", добави групата.

Вътрешните интервенции не са наранени, съобщи компанията.

През ноември английската група „ International Distributions Services “ (IDS), която е компанията майка на „ Royal Mail “, разгласи, че е изпаднала в алено.

„ Royal Mail “ записва спад в приходите от над 10 % и упрекна за това спада в размера на пратките - който беше повишен от пандемията - и продължаващия промишлен спор за заплатите.

През октомври компанията заяви, че обмисля да редуцира до 10 000 работни места до август, което може да докара до редуциране на 6 000 от над 137 000 чиновници.

Създадена преди повече от 500 години, „ Royal Mail ” претърпя едни от най-бурните си времена през последното десетилетие, изключително след противоречивата си приватизация през 2013 година /БГНЕС

Лондон / Великобритания
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР