Британската полиция затвори улица в центъра на Лондон близо до

...
Британската полиция затвори улица в центъра на Лондон близо до
Коментари Харесай

Въоръжен с нож е арестуван след конфронтация с военни полицаи близо до Даунинг стрийт 10

Британската полиция затвори улица в центъра на Лондон покрай формалната резиденция на премиера Борис Джонсън и заяви, че е арестувала мъж, въоръжен с нож, който влезнал в борба с двама военни служители на реда, предадоха Ройтерс и Българска телеграфна агенция.

Улица " Уайтхол ", на която се намират няколко институции, в това число министерствата на финансите, на външните работи и на защитата, и която води към канцеларията и резиденцията на Джонсън на " Даунинг стрийт " 10, беше отцепена от силите на реда.

Полицията заяви, че е почнала следствие след спора, избухнал на тържествен параден площад до постройката на Конната армия в Уестминстър.

" Около 08:50 часа (местно време) 29-годишен мъж, въоръжен с нож, влезе в борба с двама полицейски чиновници от министерството на защитата.

Служителите са употребявали електрошок и са задържали мъжа. Няма известия за пострадвания ", се споделя в изказване на лондонската полицейска работа.

" Той беше задържан по съмнение в опит за ликвидиране и владеене на нападателно оръжие и остава под стража в полицейско ръководство в центъра на Лондон. Не се счита, че е работил по терористични подбуди ", прибавя полицията.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР