Британската полиция обяви, че преразглежда решението си да прекрати разследването

...
Британската полиция обяви, че преразглежда решението си да прекрати разследването
Коментари Харесай

Полицията подновява разследването срещу Джонсън за партитата след нова снимка

Британската полиция разгласи, че преразглежда решението си да приключи следствието на събиране в офиса на Борис Джонсън на " Даунинг стрийт 10 ", проведено по време на един от локдауните в страната, въведени поради ковид, съобщи Ройтерс.

Полицията ревизираше дали 12 събирания на " Даунинг стрийт " съставляват нарушаване на разпоредбите, въведени в страната поради коронавирусната пандемия, добавя Българска телеграфна агенция.

В хода на следствието полицията приключи инспекцията на четири празненства. Днес обаче в английския се появи фотография, на която се вижда Джонсън на едно от тези четири събиранията, до който стоят двама членове на екипа му, като единият от тях е увил гирлянд към врата си. Тримата са застанали до отворена бутилка шампанско. След появяването на фрагмента представител на полицията сподели, че тя преразглежда оценката си, съгласно която до момента се смяташе, че това мероприятие " не е трансферирало границите на събитие, почтено за следствие за осъществено нарушаване на законите и разпоредбите ".
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР