Британската полиция е започнала разследване на появило се в интернет

...
Британската полиция е започнала разследване на появило се в интернет
Коментари Харесай

Скандал на Острова: Пиян ас на Ман Сити се съблече в бар

Британската полиция е почнала следствие на появило се в интернет видео с присъединяване на бранителя Кайл Уокър от Манчестър Сити, оповестяват на Острова.

Английският национал е посетил бар в нетрезво положение, където е свалил панталоните си, танцувал е предизвикателно и е тормозил няколко девойки ().

Кайл Уокър бе на тренировката на британския първенец през днешния ден и клубът няма да предприеме наказателни дейности против 32-годишния защитник, който е женен.

След успеха над Нюкасъл мениджърът на „ жителите “ Хосеп Гуардиола даде няколко дни отмора на играчите си, защото Сити няма мач в Шампионската лига.

Говорителят на Women’s Aid, една от благотворителните организации, помагащи на дами – Тереза Паркър, разяснява обстановката в изявление за британския ежедневник. „ Независимо дали е направено като смешка или за заплашване, засегнатите от тормоз могат да бъдат травматизирани от сходни събития “, сподели тя, като означи, че следствията от държанието на играча са неизбежни.

Уокър и приятелите му са напуснали бара към 19 часа, само че футболистът бил извикан назад в заведението, с цел да заплати сметката от 250 паунда.

Това не е първото експлоадиране на Уокър. През 2019 година англичанинът имаше връзка с телевизионната звезда Лора Браун, а през 2020 година моделът Лорин Гудман разгласи, че е бременна от него. По време на пандемията от ковид той също беше заловен да провежда частно празненство с две други дами.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР