Британската полиция демонтира пейката пред търговския център Молтингс в Солсбъри,

...
Британската полиция демонтира пейката пред търговския център Молтингс в Солсбъри,
Коментари Харесай

Демонтираха като доказателство пейката, на която откриха Скрипал

Британската полиция демонтира пейката пред комерсиалния център " Молтингс " в Солсбъри , на която бяха открити в безсъзнание някогашният шпионин Сергей Скрипал и 33-годишната му щерка Юлия . Пейката ще бъде съхранявана като " евентуално материално доказателство за закононарушението ", написа английският вестник " Гардиън ", като се базира на Скотланд ярд.

По данни на изданието полицейски чиновници, облечени в защитно облекло, първо създали фотоси на пейката, а по-късно я демонтирали. След това те я натоварили в бял бус и я откарали.

Руският дипломат във Англия Александър Яковенко изпрати писмо до б ританския служител на реда Ник Бейли , също потърпевш след отравянето на Скрипал в Солсбъри , в което го твърди, че Русия няма нищо общо със случилото се , съобщи ТАСС.

В него дипломатът добавя, че е изпитал облекчение, когато научил, че Бейли към този момент е изписан от болничното заведение и се е прибрал при фамилията си. Яковенко му изрича и признателност за това, че е показал храброст при подхванатите от него дейности след нападението.

По данни на английските управляващи Бейли е бил първият служител на реда, дошъл при пейката в Солсбъри, на която бяха открити в безсъзнание Скрипал и щерка му, и е потърпевш при контакт с отровното вещество. След това беше настанен в болница, а в четвъртък основният доктор на окръжната болница в Солсбъри Кара Чарлз-Баркс заяви, че той е изписан и че положението му се е подобрило , само че не даде детайлности.
 Демонтираха като доказателство пейката, на която откриха Скрипал БГНЕС


Самият служител на реда популяризира послание
към медиите, в което написа, че е допустимо животът му към този момент в никакъв случай да не е същият. Той не разясни какво има поради, само че помоли публицистите да уважат правото му на персонална цялост и персонален живот и акцентира, че няма да дава изявленията.

Говорителка на Държавния департамент на Съединени американски щати съобщи за сътрудник на ТАСС, че Вашингтон към момента обмисля няколко разновидността за ограничения против Москва поради отравянето на Скрипал и щерка му.

Коментирайки информация на Си Ен Ен за допустимо експулсиране на съветски дипломати, тя сподели, че все още не може да заяви нищо за ограничения против Русия. " Но когато предприемем ограничения, наложително ще ви уведомим ", съобщи тя.
 Демонтираха като доказателство пейката, на която откриха Скрипал БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР