Британската певица от албански произход Рита Ора отлетя за България,

...
Британската певица от албански произход Рита Ора отлетя за България,
Коментари Харесай

Световна звезда ще снима клип на Бузлуджа

 Британската певица от албански генезис Рита Ора отлетя за България, с цел да снима нов музикален видеоклип към идния си сингъл. Звездата се е качила на връх Бузлуджа, с цел да снима нов клип до фамозния рушащ се монумент, прочут измежду локалните хора като " чинията.

Екипът на Ора е снимал към 2 часа. " Помолих екипа да ме запознае със сториборда на видеото, с цел да съм сигурна, че няма да бъде поругано по никакъв метод името на българския паметник " - разяснява за kazanlak.com регионалният шеф на Стара Загора Гергана Микова, която персонално се е срещнала с концепцията и сюжета на бъдещия клип. Малка част от кадрите са снимани и навътре в монумента.

Тя прекара по-голямата част от тази година в работа по нова музика и се надява да се завърне с нови песни при започване на 2021 година Именно към една от тях е и новото видео, което в този момент записва в България, разкри източник, непосредствен до звездата.

Сред най-големите й шлагери е " Hot Right Now “, трансформирал се в безспорен взрив и станал номер едно в UK Singles Chart. Родена в Прищина през 1990 година, още същата година фамилията й се мести във Англия. През 2004 година тя взе участие в британски филм на име " Spivs “, а през 2008 записва дебютния си сингъл " Where`s Your Love “. Дебютният ѝ албум (ORA) излиза на 27 август 2012 г.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР