Британската певица Адел увери, че отменените ѝ неотдавна участия в

...
Британската певица Адел увери, че отменените ѝ неотдавна участия в
Коментари Харесай

Адел: Догодина може да имам бебе

Британската певица Адел увери, че анулираните ѝ наскоро участия в Лас Вегас ще се състоят с безспорна стопроцентова сигурност по-късно тази година, заяви BBC.

Миналия месец певицата разгласи със сълзи на очи ден преди първия ѝ концерт, че не е подготвена за изявите поради заболели от Ковид-19 членове на екипа ѝ. В телевизионно изявление за BBC One Адел увери, че работи извънредно настойчиво с сътрудниците си, с цел да приготвят и потвърдят нови дати за концертите в Лас Вегас, написа dir.bg.

" Трябва да се състоят тази година, тъй като имам проекти за идната година. Представете си, че ще би трябвало да отложа концерти, тъй като ще имам бебе ", като не стана ясно дали се майтапи или е сериозна, а може би и двете.

Адел има деветгодишен наследник Анджело от някогашния си брачен партньор Саймън Конеки. В изявлението тя показа, че би желала да има още деца. Певицата обаче отхвърли да отговори на въпроса дали пръстенът с елмаз, който носеше на церемонията за премиите БРИТ, по-рано тази седмица, е знак, че е сгодена за приятеля си Рич Пол.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР