Британската кралицаЕлизабет Втора отбелязва днес 96-ата си годишнина в тесен

...
Британската кралицаЕлизабет Втора отбелязва днес 96-ата си годишнина в тесен
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора отбелязва 96-ата си годишнина в тесен семеен кръг

Британската кралица Елизабет Втора отбелязва през днешния ден 96-ата си годишнина в стеснен фамилен кръг, съобщи Асошиейтед прес.

За рождения си ден тя се отдръпна в резиденцията си в Сандрингам , където ще бъде посетена от най-близките си.

Очаква се английската кралица да изкара деня във вилата " Уд фарм " в имението. Там тя беше и на първата Коледа след гибелта на принц Филип през април 2021 година

По традиция английското кралско семейство разгласява нов портрет за рождения ден на монарха, сниман от известния фотограф Хенри Далал . На фотографията Елизабет Втора театралничи с понитата Байбек Кейти и Байбек Найтингейл на територията на замъка Уиндзор .

Британската кралица Елизабет Втора отбелязва тази година и 70-ата годишнина от възкачването си на престола. Официалните тържества за платинения празник са планувани за началото на юни и ще продължат четири дни. Те ще съответстват и с честването на формалния рожден ден на монарха.

След като се възвърне от COVID-19 по-рано тази година, Елизабет Втора доста ограничи обществените си изяви, като обяснението е, че се придвижва мъчно.

В началото на пандемията тя се отдръпна в замъка Уиндзор на към 40 километра от Лондон , където и до момента е през по-голяма част от времето си. Престолонаследникът принц Чарлз участва на повече от формалните задължения.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР