Британската кралица отмени всичките си планирани онлайн срещи, тъй като

...
Британската кралица отмени всичките си планирани онлайн срещи, тъй като
Коментари Харесай

Елизабет II отмени планирани онлайн срещи заради COVID-19

Британската кралица анулира всичките си планувани онлайн срещи, защото страда от леки признаци на COVID-19, оповестиха от Бъкингамския замък, представени от SkyNews.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30815
От двореца потвърдиха в неделя, че Елизабет Втора е дала позитивен тест за ковид, само че ще продължава да извършва „ по-леките си задължения ” от замъка Уиндзор.

В известие във вторник обаче от Бъкингам показаха, че „ Нейно величество продължава да страда от леки признаци, сходни на простуда, заради което реши да не организира плануваните си онлайн задължения ”.

95-годишният английски монарх е с бустерна доза против COVID-19, напомня SkyNews.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30815  Европейска комисия позволи издаването на документи след атнигенен тест Европейска комисия позволи издаването на документи след атнигенен тест  В област Плевен заболеваемостта от COVID-19 към този момент е под 1000 на 100 000 В област Плевен заболеваемостта от COVID-19 към този момент е под 1000 на 100 000  Европейски Съюз се приготвя да отстрани от май цветната карта за разпространяването на коронавирус по света Европейски Съюз се приготвя да отстрани от май цветната карта за разпространяването на коронавирус по света
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР