Британската кралица отмени традиционното коледно събиране в резиденцията си Сандрингам,

...
Британската кралица отмени традиционното коледно събиране в резиденцията си Сандрингам,
Коментари Харесай

Елизабет II отмени традиционното коледно събиране в Сандрингам заради Омикрон

Британската кралица анулира обичайното коледно събиране в резиденцията си Сандрингам, графство Норфък, като превантивна мярка против увеличаващите се случаи на заразявания с Омикрон.

Елизабет Втора ще бъде тази година в двореца Уиндзор, където ще се събере с членове на кралското семейство. От Бъкингамския замък обявиха, че това е „ персонално решение на монарха, което отразява внимателния метод към събитията “.

Миналата седмица кралицата разгласи, че няма да се състои обичайния предколеден обяд със фамилията. Това също бе в отговор на разпространяването на новия вид на Covid-19.

„ Всички правила ще бъдат спазвани от всички гости на кралицата по коледните празници “, гласи декларация от Бъкингамския замък.

95-годишната Елизабет Втора пропусна коледното празненство в Сандрингам и предходната година, поради локдауна и поради брачна половинка ѝ принц Филип, като тогава те също останаха в Уиндзор.

Това ще бъде първата Коледа за кралицата без нейния брачен партньор, който умря през април на 99 години.

Очаква се синът ѝ принц Чарлз с Камила Паркър-Боулс, внукът ѝ принц Уилям и брачната половинка си Кейт Мидълтън, другият ѝ наследник принц Андрю с дъщерите си Беатрис и Йожени и най-малкият ѝ наследник Едуард със фамилията си да вършат компания на кралицата тази Коледа.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР