Британската кралица Камила е увековечена като кукла Барби и се

...
Британската кралица Камила е увековечена като кукла Барби и се
Коментари Харесай

Кралица Камила вече има своя кукла Барби

Британската кралица Камила е увековечена като кукла Барби и се пошегува, че това я е направило да наподобява с 50 години по-млада, съобщи ДПА.  

Камила получи играчката, облечена в неин костюм, в символ на самопризнание за работата ѝ в поддръжка на Фондация „ Жените на света “ (Women Of The World) като неин ръководител. 

По време на събитието на организацията в Бъкингамския замък, тя държеше в ръцете си дребната версия на себе си и сподели: „ Направихте ме да наподобявам 50 години по-млада - всички би трябвало да имаме Барби. “ 

Хелън Мирън, баронеса Дорин Лорънс, изпълнителката от групата „ Спайс гърлс “  Мел Би и лекоатлетката Кели Холмс бяха някои от гостите, поканени на събитието, дружно с ученички и други персони, съдействали за популяризирането на дамите и девойките.  

Барби е облечена в умалена версия на тоалета на Камила, носен от нея неведнъж преди този момент - синя рокля на Фиона Клеър, черна мантия на Аманда Уейкли и черни ботуши на Елиът Зед. 

Queen Camilla was over the moon with her very own Barbie doll. Learn more at the link!
— Royal Central (@RoyalCentral)
Косата на куклата е направена по сходство на къдриците на Камила, както и бижутата й. На нея има и значка с надпис „ WOW “ – кратко от наименованието на организацията. Кралицата също носи такава. 

Фондация „ Жените на света “ е благотворителна организация, която се трансформира в световна мрежа от събития, които пазят равенството сред половете, означават достиженията на дамите и девойките и преглеждат трудностите пречещи им да разпрострат капацитета си. 

Britain's Queen Camilla and a Barbie doll made in her likeness wear matching outfits
— Reuters (@Reuters)
Хелън Мирън също получи свое Барби, което държи в ръката си премия „ Оскар “ в символ на самопризнание за оценката, получено от актрисата за основната роля във кино лентата „ Кралицата “ през 2007 г. 

Актрисата, която извършва ролята на повествовател във кино лентата „ Барби “, сподели: „ Надявам се, че в случай че имам въздействие върху младите девойки, то да не е обвързвано с това те да станат актриси ".

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР