Британската кралица живее скромно, затова от 775 стаи в Бъкингамския

...
Британската кралица живее скромно, затова от 775 стаи в Бъкингамския
Коментари Харесай

Шивачката на Елизабет II разказа кои от мъжете са допускани в покоите на кралицата СНИМКИ

Британската кралица живее непретенциозно, по тази причина от 775 стаи в Бъкингамския замък, тя употребява единствено шест. А от мъжете тя позволява там единствено брачна половинка си - херцога на Единбург, както и други членове на кралското семейство, осведоми "Дейли Мейл ", базирайки се на записките на придворната шивачка Анджела Кели.



Служителката на Елизабет II също по този начин показва своето учудване от дейностите на доста от придворните, които по-рано разказваха за персоналните палати на кралицата. Според нейните думи, в действителност те безусловно нищо не са знаели за всичко това, което са разкривали, и по този метод се пробват единствено да привлекат вниманието към себе си.


Кралицата и нейната шивачка Анджела Кели

На външни лица е позволено да влизат единствено в държавните стаи на двореца, по-специално в Балната и Тронната зали, както и в Бялата стая. Те са отворени за визити за интервал от 10 седмици през лятото, до момента в който през това време кралицата отива на отмора.



Фотографите имат достъп до приемната стая. Анджела Кели изяснява, че на външните лица е неразрешено да влизат в други пространства.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР