Британската кралица Елизабет Втора ще освободи личните си стаи в

...
Британската кралица Елизабет Втора ще освободи личните си стаи в
Коментари Харесай

Кралица Елизабет Втора ще освободи стаите си в Бъкингамския дворец

Британската кралица Елизабет Втора ще освободи персоналните си стаи в Бъкингамския замък през 2025 година в границите на 10-годишния ремонт на зданието, предава Ройтерс.
 
Реконструкцията има за цел да не се допусне в двореца катастрофично злополучие от рода на пожар или наводняване. Дворецът е в развой на възстановителни работи на стойност 369 милиона английски лири (481 милиона щатски долара).

 
По време на ремонтите, стартирали предишния април, ще бъдат заменени остарялата и рискова електрическа апаратура и бойлерите.
 
Към края на ремонтите, п редвиден за 2027 година, кралица Елизабет и с ъпругът ѝ принц Филип ще би трябвало да освободят жилищата си в северното крило на двореца през 2025 година в продължение на към две години.

 
" Нейно Величество е доста прагматична и има намерение да остане в двореца . Тя единствено желае да знае авансово къде тъкмо може да бъде настанена ", показва Ройтерс.-->
 
По време на ремонтите Бъкингамският замък ще продължи да приема публични държавни визити. Външният тип на постройката няма да претърпи промени, защото обновлението не планува построяването на външни скелета.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР