Британската кралица Елизабет Втора подчерта важността на поддържането на противоепидемичните

...
Британската кралица Елизабет Втора подчерта важността на поддържането на противоепидемичните
Коментари Харесай

Елизабет Втора призова за спазване на ограниченията по празниците, премиерът благодари на NHS

Британската кралица Елизабет Втора акцентира значимостта на поддържането на противоепидемичните ограничения в страната поради ковид в нейното послание към нацията за Великден.
Тя сподели, че " като се държим отделени един от различен, ние пазим другите ", само че настоя: " Великден не се отменя; в действителност Великден ни ни е по-нужен от всеки път “, предава БГНЕС.
Аудио посланието на кралицата се излъчваше в сметки онлайн и в обществените медии в сметките на кралското семейство.
" Нека живият пламък на великденската вяра да бъде устойчиво управление, до момента в който се надигнем пред бъдещето ", заключи тя.
Великденското обръщение идва дни откакто Елизабет Втора направи своето пето по рода си особено послание към нацията откогато е на трона към този момент 68 години.
Английската кралица окуражи британците и света в специфична тирада: Добрите дни ще се върнат (ВИДЕО)
В същото време английският министър председател Борис Джонсън, който се възвръща от COVID-19, похвали " грижите за образец ", които е получил от лекари и медицински сестри по време на лекуването си.
" Дължа им живота си. ", съобщи той.
Приветствайки работата на медиците в болничното заведение " Сейнт Томас " в Лондон, министър председателят споделил на другари: " Не мога да им благодаря задоволително. ", оповестява SKY News.
Борис Джонсън прекарва седмата си нощ в болница, откакто беше признат предходната неделя, 10 дни след позитивния му тест за COVID-19.
По-рано в събота, Даунинг Стрийт съобщи, че той се възвръща доста добре, играл игри и гледал филми от болничното си легло. До момента няма информация по кое време е допустимо министър председателят да бъде изписан.
55-годишният министър-председател прекара в Интензивното поделение на болничното заведение три нощи, преди Даунинг Стрийт да удостовери, че е в " ранната фаза на възобновяване си " и е изместен назад в обикновено болнично поделение.
Годеницата му, Кари Симъндс, която е бременна с първото им дете, му е изпращала писма и фотоси от ултразвук на бебето, с цел да повдигне духа на премиера по време на интензивно лекуване.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР