Британската кралица Елизабет Втора и цялото кралско семейство са очаровани

...
Британската кралица Елизабет Втора и цялото кралско семейство са очаровани
Коментари Харесай

Елизабет II и цялото кралско семейство очаровани от раждането на дъщеричката на Хари и Меган

Британската кралица Елизабет Втора и цялото кралско семейство са очаровани от раждането на дъщеричката на принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл, предават Франс прес и Ройтерс.

Кралицата, нейният наследник принц Чарлз и брачната половинка му Камила, както и принц Уилям и брачната половинка му Кейт " бяха осведомени и са очаровани от новината за раждането на щерка на херцога и херцогинята на Съсекс ", сподели говорителка на Бъкингамския замък.

Принц Хари, по-малкият наследник на английския престолонаследник принц Чарлз, и американската актриса Меган Маркъл подписаха брак в замъка Уиндзор през 2018 година Година по-късно се роди синът им Арчи.

В началото на предходната година Хари и Меган оповестиха, че напущат кралския двор и се местят в Северна Америка. През март тази година, в изявление за Опра Уинфри, раздрусало света, двойката описа за мъчителни разисквания в кралския двор за цвета на кожата на първородното си дете. Меган увери, че даже е обмисляла самоубийство, на фона на мощния напън, на който е била подложена.

След изявлението принц Хари насочи рецензии и по отношение на детството си, предизвиквайки нова пиар рецесия за английското кралско семейство, отбелязва Ройтерс. Миналия месец той приказва за контузията, която му е предизвикала загубата на неговата майка принцеса Даяна, починала трагично при злополука в Париж през 1997 г.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР