Британската кралица Елизабет Втора е насрочила за утре съвещание, посветено

...
Британската кралица Елизабет Втора е насрочила за утре съвещание, посветено
Коментари Харесай

Кралица Елизабет свиква семейна среща заради принц Хари и Меган Маркъл

Британската кралица Елизабет Втора е насрочила за на следващия ден заседание, отдадено на желанието на Принц Хари и брачната половинка му Меган Маркъл да се откажат от осъществяване на кралските си отговорности и да станат финансово самостоятелни, заяви през вчерашния ден телевизионният канал " Скайнюз ".

Това ще е първата фамилна среща с присъединяване на Принц Хари от експлоадирането на рецесията в кралското семейство поради неговото решение. Заедно с него във фамилното имение Сандрингам, графство Норфолк, ще бъдат баба му, кралица Елизабет, татко му - престолонаследникът принц Чарлз, и по-големият му брат Принц Уилям.

На 8 януари Принц Хари и Маркъл оповестиха посредством " Инстаграм " за желанието си да създадат невиждана крачка като се откажат от статута на старши членове на кралското семейство и си подсигуряват финансова самостоятелност.

На процедура това значи отвод от забележителна част от церемониалните отговорности и привилегии на херцога и херцогинята на Съсекс, които обаче може да запазят сегашните си трофеи.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР