Британската кралица Елизабет Втора е била поставена под медицинско наблюдение,

...
Британската кралица Елизабет Втора е била поставена под медицинско наблюдение,
Коментари Харесай

Елизабет Втора е под медицинско наблюдение в имението си в Шотландия

Британската кралица Елизабет Втора е била сложена под здравно наблюдаване, оповестиха от Бъкингамския замък. Фактът, че от замък вършат такова изказване, защото оттова по принцип рядко разясняват персонални въпроси, поражда угриженост, разясняват английските медии.

Най-близките родственици на кралицата се стичат към имението Балморал в Шотландия, където сега се намира тя, оповестява Българското национално радио.

От Бъкингамския замък рядко разясняват персоналните каузи на монархията, даже когато е отправено питане. Така че фактът, че е взето решение да се направи изказване по въпроса със здравето на Елизабет Втора, породи паника.

Стана ясно, че най-близките хора на английската кралица са на път за Балморал. Там към този момент са щерка ѝ принцеса Ан и най-големият ѝ наследник принц Чарлз.

Другите и двама синове - Андрю и Едуард също пътуват към имението, както и внукът ѝ принц Уилям.

Има даже информация, че принц Хари и Меган Маркъл се чакат в Балморал.

Целият политически хайлайф изрази своите най-хубави пожелания към кралицата.

Дебатите в Народното събрание по незабавния проект на новия министър председател Лиз Тръс за справяне с енергийната рецесия бяха прекратени.

В изказването на Бъкингамския замък се споделя, че след днешния обзор лекарите са загрижени за здравето на Елизабет Втора и предлагат тя да остане под наблюдаване, само че в това време се показва, че тя се усеща " удобно ".

96-годишната Елизабет Втора през вчерашния ден отсрочи видео среща с висши политици по рекомендация на лекарите, с цел да почива повече. Откакто има усложнения с напредването, здравословното положение на кралицата много се утежни през последните месеци.

Церемонията по промяната на караула в Бъкингамския замък на 8 септември също бе анулирана поради известията за влошеното здравословно положение на английската кралица.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР