Британската кралица Елизабет използва матраци единствено на английската компания от

...
Британската кралица Елизабет използва матраци единствено на английската компания от
Коментари Харесай

Разкриха най-пазената тайна за дълголетието на кралица Елизабет

Британската кралица Елизабет употребява матраци само на британската компания от Корнуол, „ Whispering “, която доставя кралския дом със своите матраци от десетилетия.

Този, на който спи кралица Елизабет, се споделя „ Diamond Majesty “, а експортният управител на компанията Симоне Роси разкрива, че цената на този модел е към 80 000 евро. Той е за легло с размери 180×200 сантиметра и тегло 80 кг.
 Телевизионен водещ разкри лудориите на принц Хари Телевизионен водещ разкри лудориите на принц Хари
Известната английска телевизионна персона и комедиант Пади Макгинес неотдавна издаде автобиографията си My Lifey, As Seen By The Sun. В книга...

Особеността му се крие в три пласта, вмъкнати в калъф от натурален материал, като вълна от южноамериканско животно, което живее в Андите и е непосредствен родственик на ламата, чиято вълна се смята за най-висококачествената в света. След това се комбинират шотландска вълна, кашмир, коприна и бамбук. Те разрешават на тялото да диша и обезпечават опора за бедрата, раменете и гръбначния дирек.

Тези матраци бяха желани и от принц Хари и Меган Маркъл за къщата им в Уиндзор.

Матраците на тази компания се употребяват и от членове на холандското и испанското кралско семейство, споделя Роси.

Като се има поради, че прекарваме съвсем една трета от живота си в сън, може би тайната на дълголетието и жизнеността на кралицата се крие в нейното легло.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР