Британската кралица Елизабет II, която през февруари преболедува коронавирусна инфекция,

...
Британската кралица Елизабет II, която през февруари преболедува коронавирусна инфекция,
Коментари Харесай

Британската кралица: С COVID-19 се чувстваш уморен и напълно съсипан

Британската кралица Елизабет II, която през февруари прекара коронавирусна зараза, показа за първи път по какъв начин се е чувствала по време на болестта си. В неделя Бъкингамският замък разгласява видеоклип със споделеното от кралицата на Англия.

" Той (вирусът) ви кара да се чувствате доста изтощени и изцяло унищожени, нали? ", сподели кралицата, говорейки по видеовръзка с пациент в Кралската болница в Лондон, където бе намерено ново поделение, кръстено на монарха. " Ужасяваща пандемия ", добави Елизабет II.

На 20 февруари Бъкингамският замък заяви, че кралицата изпитва леки признаци на простуда след позитивния тест за COVID-19, само че се надява да продължи да извършва отговорностите си без терзания.

На 10 февруари беше обявено, че синът на кралицата, престолонаследникът принц Чарлз Уелски, се е заразил с ковид за повторно. Медиите оповестяват, че малко преди повторното заразяване той се е срещнал с майка си. По-късно е открито, че брачната половинка на принц Чарлз, херцогинята на Корнуол Камила също е инфектирана с COVID-19.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР