Британската кралица Елизабет II има свойте малки особености, с които

...
Британската кралица Елизабет II има свойте малки особености, с които
Коментари Харесай

Ето кой морски деликатес НИКОГА не сервират на кралица Елизабет

Британската кралица Елизабет II има свойте дребни особености, с които всички би трябвало да се преценяват. Пример за такава е ненавистта ѝ към и възбраната те да бъдат сервирани в нейно наличие.

Това разкри Чарлз Оливър, който е един от дългогодишните чиновници на нейно величество. Подобна злост към морския деликатес изпитвал й нейният починал брачен партньор принц Филип.

Всеки нов чиновник в кухнята на Бъкингамския замък наложително е инструктиран за храните, които не обича кралицата и какво в никакъв случай не трябва да се поставя на кралската софра. От там споделят още, че Елизабет мъчно може да бъде наречена гурме, тъй като предпочитала едни и същи ястия, които от години поръчва на готвачите си, написа " Дарикнюз ".
свързани новини9431на 24.09.2021
Главният готвач, който е работил повече от петнадесет години в кухнята на Бъкингамския замък, съобщи, че принц Филип обичал да пробва нещо ново, само че тя постоянно изучавала детайлно рецептата, преди да се съгласи на някой нов деликатес.

За разлика от стридите, Елизабет II имала голяма уязвимост към шоколада. Поради което нейно величество постоянно елементарно давала единодушието си сладкишите, към които се прибавя какао и обичания й черен шоколад.

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР