Британската кралица Елизабет II и съпругът й - Единбургският херцог

...
Британската кралица Елизабет II и съпругът й - Единбургският херцог
Коментари Харесай

Двойката, която устоя на времето цели 70 години

Британската кралица Елизабет II и брачният партньор й - Единбургският херцог Филип означиха платинена годишнина – 70 години от сватбата си.

Никой от предшествениците на сегашната кралица на английския трон не е отбелязвал толкоз огромна годишнина от фамилния си съюз.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II И ПРИНЦ ФИЛИП ПРЕЗ ГОДИНИ

Още през октомври Бъкингамският замък даде да се разбере, че не се плануват никакви обществени тържества във връзка годишнината.

91-годишната Елизабет и 96-годишният Филип ще останаха в замъка Уиндзор.

6 обстоятелството, които не знаете за кралското семейство

Телевизия Скай Нюз обяче заяви, че въпреки всичко ще бъде проведено празнично празненство за най-близките другари и членове на кралското семейство.

В събота Бъкингамският замък популяризира публична фотография на 91-годишната кралица и 96-годишният й брачен партньор по отношение на тяхната "платинена женитба. "

ВИЖТЕ ЛЮБИМИТЕ КЪТЧЕТА НА КРАЛИЦА ЕЛИЗАБЕТ II В БЪКИНГАМСКИЯ ДВОРЕЦ

Две години след края на Втората международна война те подписват брак в Уестминстърското абатство на 20 ноември 1947 година

На блестящата гала участват държавници и кралски особи от целия свят.

Закони, които кралица Елизабет II може да не съблюдава

На фотографията, направена по-рано този месец, кралицата е в същата рокля, с която е била на благодарствената работа за тяхната "диамантена женитба " (60-годишнина от бракосъчетанието), отслужена в същото абатство.

Тя е закичена с брошка "скарабей " от жълто злато и инкрустирани рубини и диаманти, подарена й от принц Филип през 1966 година

To mark The Queen and The Duke of Edinburgh's 70th Wedding Anniversary, new photographic portraits have been released worldwide. pic.twitter.com/Jl6elndhFe
— The Royal Family (@RoyalFamily) 18 ноември 2017 година
Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР