Британската кралица Елизабет II е починала още в 14 ч.

...
Британската кралица Елизабет II е починала още в 14 ч.
Коментари Харесай

Сензация: 5 часа крият смъртта на Елизабет II

Британската кралица Елизабет II е умряла още в 14 ч. локално време (16 часа българско време), само че фамилията е решило да скрие тъжната новина до момента в който не решат какво да вършат и по какъв начин да го разгласят, научи единствено Lupa.bg от свои източници в журналистическите среди в Лондон.

" Издъхнала е още следобяд, когато оповестиха, че е с влошено здраве. Това беше подготовка за хората и медиите за черната новина. Всичките й близки са в потрес. Въпреки че беше на възраст, несъмнено не са готови за гибелта на Елизабет II. Вече е била умряла когато фамилията й се насочи към Шотландия " - разкриха пред уеб страницата ни източници от огромните медии в кралството.

Припомняме, че английската кралица издъхна на 96-годишна възраст. Елизабет II умря в замъка Балморал, резиденцията на английските монарси в Шотландия.

Последната публична среща на Елизабет Втора бе безусловно преди 2 дни, когато тя посрещна новата английска премиерка Лиз Тръс. Кралицата бе във очевидно положително здраве, само че нощес положението й ненадейно се влошило. На оповестените фотоси от церемонията по назначението на Тръс се виждаше по какъв начин усмихнатата кралица се опира на бастун и се ръкува с новата премиерка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР