Британската компания Young Drive Motor Cars пусна по-малък модел на

...
Британската компания Young Drive Motor Cars пусна по-малък модел на
Коментари Харесай

Спортна електрическа кола за четиригодишни деца

Британската компания Young Drive Motor Cars пусна по-малък модел на електрическата кола Firefly Sport, предопределена за деца на възраст от 4 до 10 години. Въпреки че Firefly Sport е конструиран и работи като същинска електрическа кола, задачата на возилото е младите водачи да бъдат готови за шофиране по действителни улици.

Firefly Sport съставлява 2.1-метрова електрическа кола, направена напълно с английски елементи. Максималната скорост на електрическия автомобил е 40 километра в час, само че родителите могат да я лимитират, в случай че желаят.

`Спортна

Освен това родителите не би трябвало да се тормозят, че децата им ще тръгнат да карат през града и ще претърпят случай. Машината е оборудвана с обсег на спиране от 200 метра и в случай че има затруднение по пътя, Firefly Sport автоматизирано ще спре.

Младите водачи, които желаят да тестват електрическия Firefly Sport, могат да посетят центровете на Young Drivers в Обединеното кралство или да закупят подобен. Цената на електрическия модел ще бъде оповестена на следващия ден, 19 август, на английското автомобилно ревю.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР