Британската изпълнителка Мариан Фейтфул, която прекара тежка форма на COVID-19

...
Британската изпълнителка Мариан Фейтфул, която прекара тежка форма на COVID-19
Коментари Харесай

Рок легенда спира да пее заради тежки усложнения след COVID-19

Британската изпълнителка Мариан Фейтфул, която прекара тежка форма на COVID-19 през април 2020 година, довери на в. "Гардиън ", че към този момент в никакъв случай няма да може да пее поради следствията от болестта.

Иконата на рока от 60-те, която към този момент е на 74 години, беше настанена за три седмици в болница през април, откакто се болести с тежка форма на COVID-19, изложила на риск живота й.

"Спомням си единствено, че бях на едно доста мрачно място, наподобява това е било гибелта ", описа певицата малко преди да излезе най-новият й албум през април, озаглавен "She Walks in Beauty ". Песните бяха записани в огромната си част преди Фейтфул да бъде инфектирана с патогена. Въпреки че звездата към този момент е отвън заплаха, тя изяснява, че белите й дробове към момента не са се възстановили и постоянно би трябвало да вдишва О2, а това ще попречи трайно на пеенето й.

"Прегледа ме преди време една лекарка и ми сподели, че надали белите ми дробове ще се оправят някой ден. Това значи, че в никакъв случай няма да мога дза пропея още веднъж, а това ме унищожава! ", показа певицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР