Британската изгряваща звезда - китаристката Софи Лойд (Machine Gun Kelly

...
Британската изгряваща звезда - китаристката Софи Лойд (Machine Gun Kelly
Коментари Харесай

Младата китаристка Софи Лойд привлече Елзи Хейл от Halestorm

Британската изгряваща звезда - китаристката Софи Лойд (Machine Gun Kelly и др.), ще издаде новия си албум Imposter Syndrome на 10 ноември.

Във всяко от частите вземат участие разнообразни посетители, отбелязва WeRock.bg.

Преди седмица като сингъл към този момент излезе заглавната ария, в която взе участие невероятната фронтдама на Halestorm Елзи Хейл.

За това необикновено гласище от Пенсилвания, което свири в банда с брат си, към този момент сме имали опцията да ви разкажем в Клуб Z.

Сега може да гледате онлайн и формалния видеоклип към композицията на Софи.



Парчето - да не се лъжем - е нещо с рекламация за рок, само че изработен по този начин, че да може да покорява и класациите за по-лека музика. И портфейлите на костюмари, подготвени да заплащат за музика... Може би по тази причина има и толкоз фигурални мрежести чорапогащници в клипа.

Що се отнася до Софи, още през март т.г. тя обнародва колаборация с Мат Хийфи - вокалиста на Trivium, наречена Fall of Man. В него несъмнено " дъвката " е по-малко, а жицата - повече.



А пък тук може да я видите по какъв начин прави Dire Straits (известно ви е, че шредер споделят на китарист, който свири извънредно бързо - нали).


Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР