Британската имиграционна система след Брекзит ще се насочи срещу нискоквалифицираните

...
Британската имиграционна система след Брекзит ще се насочи срещу нискоквалифицираните
Коментари Харесай

Британското правителство ще се противопостави на този вид мигранти от ЕС, според изтекла документация

Британската имиграционна система след Брекзит ще се насочи против нискоквалифицираните мигранти от Европейски Съюз - евентуално ограничавайки техния брой и ще ограничи европейските жители от правото привличане на членовете на фамилиите им във Англия, сочи изтекла документи на държавното управление, написа The Independent, представен от " Фокус ". Документите от вътрешното министерство на Англия сочат по какъв начин новата система ще даде на държавното управление пълномощия да отхвърля достъп на жителите на Европейски Съюз и да изисква минимално ниво на приходите на всеки, който желае да остане в Обединеното кралство.

Работодателите също биха могли да бъдат принудени да наемат британци за избрани работни места, а достъпът до тях ще бъде отхвърлен за имигрантите, които желаят да работят в някои нискоквалифицирани браншове, се показва в документа.

Документът не е отражение на окончателната система, призната от държавното управление, като се приема, че някои въпроси ще останат отворени за договаряния. Документът допуска, че в бъдеще единствено служащите от Европейски Съюз, които имат високо равнище на умения, ще получават позволение да останат в Обединеното кралство повече от три години. В него се споделя, че има проект „ да се даде на висококвалифицираните специалности и на лицата, които имат трудов контракт от повече от 12 месеца, позволение от три до пет години, а за други експерти - до две години. "

Въпреки че не са предоставени точни детайлности, документът предлага държавното управление също по този начин да вкара предел на приходите за някои жители на Европейски Съюз, преди да им бъде позволено да останат. Той сочи, че прагът ще бъде " рационален, само че характерен ".

По-строгият граничен надзор открива, че жителите на Европейски Съюз ще би трябвало да демонстрират паспорт при влизането си във Англия, а не националните си персонални карти, с които те могат да влизат сега.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР